Van der Sloot Reclame - Ontwerpen - Header

Ontwerpen

Weet je wel wat je wilt, maar kun je het niet op papier of op het scherm krijgen? Of kun je dat juist wel, maar ben je benieuwd hoe jouw ontwerp eruit ziet wanneer deze tot een product wordt uitgewerkt? Hierbij kunnen wij jou helpen.

Van het weergeven van een foto op een mok tot het uitwerken van een complete huisstijl is voor ons geen probleem. Je kunt met ons jouw wensen en ideeën bespreken. Hierbij houden we veel contact en proberen we jou te laten vertellen welke aanpassingen er gedaan moeten worden. Hierdoor ben jij betrokken in het ontwerpproces en kunnen we een ontwerp uitwerken waar jij zelf zeker achter staat!

Tevens weet je direct zeker dat de door ons gemaakte ontwerpen gebruikt kunnen worden voor jouw huisstijldragers, zoals een autobelettering of drukwerk. Wij houden immers altijd de functionaliteit in de gaten.

Huisstijl

De huisstijl, ook wel corporate identity genoemd, van een bedrijf of organisatie is de wijze waarop het zich visueel naar buiten toe presenteert.

De huisstijl wordt gekenmerkt door de organisatie- of bedrijfsnaam, het logo, de kleuren, de typografie (lettertype), de vormentaal (stramienen/vlakken/curves/opmaak) en de fotografiestijl.

Al deze elementen worden steeds op dezelfde manier gebruikt op voertuigen, drukwerk, panden, presentaties, enzovoorts.

Overige

Niet alleen een afbeelding of logo kan door ons ontworpen worden.

Wij kunnen je namelijk ook helpen bij het ontwerpen van een door jou zelf bedacht product.

Denk daarbij maar eens aan je eigen steigerhouten tafel of een sieraad met een gepersonaliseerde hanger!

Op de hoogte blijven?

Voor onze actuele portfolio willen we je graag verwijzen naar onze Facebook pagina.