Van der Sloot Reclame - Buitenreclame & Gevelreclame - Header

Buitenreclame & Gevelreclame

Zorg ervoor dat jouw bedrijf of organisatie gezien en gevonden wordt!

Dit kan zijn door een klein bordje naast de deur of een grote lichtbak boven de deur. Wanneer je niet goed weet wat er allemaal mogelijk is, kunnen wij jou helpen met het ontwerpen en uitvoeren.

Gevelreclame

Een gevelreclame is er in allerlei soorten en maten.

Zo kan een gevelreclame al een klein bordje naast de deur zijn, maar ook een grote verlichte reclame tegen of op jouw pand.

Reclamezuilen

Een zuil voor, of juist binnen de deur!

Een reclamezuil kan voor heel veel verschillende toepassingen gebruikt worden, bijvoorbeeld als bewegwijzering of aanduiding van jouw bedrijf of organisatie.

Ook deze zijn er in vele soorten en maten.

Reclameborden

Veel gezien langs sportvelden, maar voor veel meer doelen toepasbaar!

Een bord kan in alle gewenste formaten uitgevoerd worden, de te gebruiken materialen zijn er in overvloed en het kan voorzien worden van allerlei soorten belettering.

Voor alle prijsklassen is een uitkomst te vinden zodat het misschien zelfs interessant kan zijn voor eenmalig gebruik.

Raambelettering

Jouw pand meer op laten vallen? Meer privacy gewenst thuis?

Ook ramen kunnen voorzien worden van een folie, bijvoorbeeld om anderen van informatie te voorzien. Of omdat het er gewoon mooi uit ziet!

Mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een belettering uit te voeren, ze kunnen volledig of gedeeltelijk dichtgeplakt worden met een kleur, een zandstraaleffect of full colour print.

Bewegwijzering

Wanneer het moeilijk is om routes binnen een pand of op een terrein te vinden, is een bewegwijzering een goede optie.

Wij kunnen je helpen bij het op een juiste manier aanduiden van de te volgen routes.

Vlaggen

Wanneer je een eigen winkel of bedrijf hebt wil je natuurlijk een zo groot mogelijk bereik. Vlaggen zijn aansprekende en betaalbare reclamemakers. Een vlag laten drukken met jouw logo staat niet alleen professioneel, het zorgt ook voor herkenbaarheid. Gasten kunnen je bedrijf of organisatie makkelijker vinden met een vlag aan de gevel.

Bedrukte promotie vlaggen in full colour helpen je om op te vallen bij verschillende evenementen. Je gekleurde en gepersonaliseerde vlag springt er ongetwijfeld uit!

Hoewel reclamevlaggen niet dubbelzijdig bedrukt kunnen worden, is je boodschap van beide zijden goed zichtbaar. Dit komt omdat de vlaggen 90% doorschijnend zijn.

En, met een vrijstaande vlaggenmast in de tuin of bij het bedrijfspand valt jouw vlag pas echt op!

Spandoeken

Met een full colour bedrukking, vaak veel voor weinig!

Een spandoek is vaak een goedkope manier voor een grote reclame. Met een loeigroot spandoek op een beurs trek je meteen de aandacht. En wat dacht je van een knallende banner op een festival of langs de kant van de weg? Aandacht verzekerd!

Op de hoogte blijven?

Voor onze actuele portfolio willen we je graag verwijzen naar onze Facebook pagina.