Hulp & Tips

Kan jouw beletterde auto of pas bedrukte kleding wel een wasbeurt gebruiken?

Of heb je een spandoekframe maar weet je niet meer hoe je die in elkaar moet zetten of monteren?

Hieronder vind je hulp en tips over jouw vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Mail ons jouw vraag! We proberen je dan zo goed mogelijk te helpen en samen het probleem op te lossen!

Dan kunnen wij die vraag ook weer verwerken op deze pagina om een ander direct te kunnen helpen!

Wasvoorschriften

Belettering

Na montage van de stickers en/of belettering is het altijd het beste om minimaal 4 dagen te wachten voordat je jouw auto, ramen en dergelijke gaat wassen.

Een wasstraat is eigenlijk nooit echt goed, maar als het dan toch moet adviseren wij de borstel loze wasstraat. Deze zijn voorzichtiger voor de lak en dus ook voor de stickers.

Ook is machinaal poetsen en wassen met een hogedrukreiniger niet aan te raden!

Was en behandel de stickers net zoals je de lak zou behandelen. Maar houd er rekening mee dat hoe dunner een stukje sticker is, des te minder lijm er is om de sticker op zijn plek te houden. Wees met die stukjes dus altijd extra voorzichtig.

Jouw auto hoeft niet met een speciaal product schoongemaakt te worden voor we de belettering gaan aanbrengen!

Wij behandelen het oppervlak waar de belettering op moet komen met een ontvetter, zodat er geen vuil onder de sticker aanwezig is. Het is wel aan te raden om de auto vooraf enkel met water te wassen. Dit kan ook in de wasstraat met het goedkoopste reinigingsprogramma. Absoluut géén wax programma gebruiken voordat de belettering wordt aangebracht!

Bedrukte kleding

Om er zeker van te zijn dat jouw bedrukte kleding zo lang mogelijk mooi blijft, raden wij aan deze binnenstebuiten te wassen op een temperatuur niet warmer dan 40°C.

Bedrukte kleding mag absoluut niet in de droger!

De kleding mag gestreken worden, maar ook dit is het beste om binnenstebuiten te doen. Wanneer dit niet mogelijk is kun je er een vel teflon, bakpapier of een stuk stof overheen leggen om de bedrukking te beschermen tegen de strijkbout.

Wij raden aan om via transfer bedrukte kleding zo nu en dan te strijken. Dit is een kleine herhaling van het drukproces en hierdoor blijft deze dus beter hechten en mooier!

Downloads