Van der Sloot Reclame - Kledingreclame & Kleding - Header

Kledingreclame & Kleding

Jouw kleding of textiel voorzien van reclame of personalisering? Ook daarvoor ben je bij Van der Sloot – Reclame aan het juiste adres! Door middel van verschillende technieken kunnen wij je bij al jouw wensen bijstaan.

Indien gewenst kunnen wij kleding of textiel leveren of je kunt jouw eigen producten aanleveren waarna deze bedrukt kunnen worden.

 

Het ontwerp wordt altijd vooraf overlegd zodat je een idee hebt hoe jouw product er uit komt te zien.

 

Wij kunnen het door jou gewenste product ontwerpen, uitwerken en produceren. Je hoeft dus niet meer bij diverse verschillende bedrijven te gaan zoeken om alles geregeld te krijgen!

Transferdruk

Wanneer gebruiken we transferdruk:

  • Kleine oplages (full colour of standaard kleuren)
  • Full colour ontwerp
  • Speciale effecten

 

Het voordeel van transferdruk is dat er gebruikt kan worden gemaakt van een printer die de folie print met een gewenst full colour ontwerp.
Ook zijn er diverse speciale effecten mogelijk zoals leer-look, glow in the dark, reflecterend, en nog veel meer.

 

Wanneer een product wordt bedrukt middels de transferdruktechniek, wordt deze bedrukt door een ontwerp te persen tussen een bodemplaat en een hete drukplaat.
De temperatuur van deze drukplaat kan bij deze techniek variëren van 110°C tot 220°C.
Door de hitte wordt de lijm die op de achterkant van het te bedrukken ontwerp zit geactiveerd en hecht deze zich aan het product.
Het ontwerp wordt gemaakt door een vel speciaal hiervoor gemaakte folie te snijden. Na het snijden wordt de overtollige folie verwijderd en is het ontwerp klaar om gedrukt te worden.

 

Bij een speciale manier van transferdruk wordt gebruik gemaakt van een geborduurde “patch”.
Er wordt een ontwerp geproduceerd in de vorm van een geborduurd embleem. Na het borduren wordt deze patch voorzien van een lijm laag welke zich hecht aan het te bedrukken product wanneer deze wordt verhit.
Deze techniek verenigd het gemak en de lage kosten van een enkele transfer en de luxe uitstraling van een geborduurd product.

Zeefdruk

Wanneer gebruiken we zeefdruk:

  • Grote oplages
  • Ontwerpen tot en met 4 kleuren
  • Kleuren in elke gewenste kleur door het mengen van inkt

 

Wanneer een product wordt bedrukt middels de zeefdruktechniek, wordt deze bedrukt door een mal te maken van het gewenste ontwerp. Onder deze mal wordt het te bedrukken product geplaatst waarna er speciaal voor het product bestemde inkt door de mal wordt gesmeerd.
Hierna gaat het product door een oven om de inkt aan het product te laten hechten.

Borduren

Borduren kunnen wij jammer genoeg niet zelf. Maar dit betekent niet dat het niet mogelijk is! Omdat wij samenwerken met diverse borduurateliers, kunnen wij je ook in deze tak van textielreclame helpen!

Kleding & Textiel

Je kunt bij ons ook terecht voor het leveren van kleding en textiel.
Hierbij kun je denken aan bedrijfskleding, sportkleding, promotiekleding, badtextiel, petten, tassen en nog veel meer!

Op de hoogte blijven?

Voor onze actuele portfolio willen we je graag verwijzen naar onze Facebook pagina.